News archive

Piranski brancin na Good 2011 v Udinah

V soorganizaciji Good 2011 in Slow Food Friuli Venizia Giulia v Vidmu (Udine) - Udine Fiere je ponovno odpir svoja vrata bienalni mednarodni sejem Good 2011 - Kakovost za mizo, salon izdelkov in storitev agroživilskega in enogastronomskega sektorja s področja Alpe Adria. Piranskega brancina so obiskovalci lahko tam degustirali ves čas trajanja sejma od 28.10. do 01.11.2011 na Tržnici Zemlje.
V okviru sejma smo se predstavili tudi na Delavnici okusov, ki so jo poimenovali "Tridente sloveno" skupaj s kuharjem Tomažem Bevčičem iz restavracije Rizi Bizi, Alešem Kristančičem Movia in Jano Jurjec iz Piranskih solin.


Na Tržnici Zemlje so bili glavni igralci proizvajalci po izboru Slow Food FVG in porabniki njihovih izdelkov. Tržnica Zemlje je nudila možnost nakupov visoko kvalitetnih izdelkov, ki so bili tam predstavljeni s kulturnega, teritorialnega in tradicionalnega vidika, srečanj zanimivih ljudi, izmenjave mnenj in izobraževanja s agroživilskega in enogastronomskega področja.

Več preberite na: www.goodexpo.it

Foto: Leo Caharija