Archivio delle notizie

Netko 2008 za spletno mesto podjetja Fonda.si

Na Gospodarski zbornici Slovenija so podelili tradicionalno nagrado Netko 2008 – priznanje za najboljšo poslovno in upravno spletno stran v Sloveniji. Nagrado Netko podeljuje združenje za informatiko in telekomunikacije (predsednik UO združenja je Iztok Klančnik, Avtenta) v sodelovanju z Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo – direktoratom za informacijsko družbo, podjetjem, ki izstopajo s kakovostjo svojih spletnih strani.

Med sedmimi razpisnimi kategorijami je v kategoriji Predstavitev podjetja s področja industrije, storitev, trgovine in financ, letošnjo nagrado Netko 2008, prejelo portoroško družinsko podjetje Fonda.si, d.o.o.


»Spletno mesto podjetja – ribogojnice Fonda iz Portoroža je žirijo prepričalo s svojo komplekstnostjo predstavitve in prijetno spletno trgovino. Kakovost besedila in oblike sta dodatno zaokrožila dober vtis in postavila višje standarde komuniciranja za podjetja vseh velikosti in industrij. Poslovno in elegantno !,« so zapisali v obrazložitvi ob podelitvi prestižne in tradicionalne nagrade Netko.

»Nagrade se seveda zelo veselimo, saj potrjuje našo pravilno usmeritev, prepričanost in odločenost, da potrošnikom – končnim kupcem, še sodobneje predstavimo naš izjemen izdelek – ribe z blagovno znamko Fonda piranski brancin. Za enkrat edinstvena spletna tržnica s povsem svežo ribo in školjkami (klapavice) je še vedno novost. S tem pa za nas velika tržna priložnost, za kupca pa možnost priti na sodoben a vse bolj vsakdanji način, do sveže in odlične ribe. Vsekaor bomo stran še posodabljali in jo opremili z novostmi ter vpogledom v naš vsakdanjik, « je ob prejetju nagrade povedala direktorica podjetja dr. Irena Fonda.   

Celostno grafično podobo družbe Fonda.si, kot tudi spletne strani, je v  sodelovanju s podjetjem Fonda.si izdelal oblikovalsko-grafični studio Luks studio iz Ljubljane (www.luksstudio.com) tehnični in izvedbeni del spletne strani je izdelalo podjetje Soft, informacijski sistemi, d.o.o. iz Ljubljane (www.soft.si).