Archivio delle notizie

Spletni oskar Netko 2011 za prenovljeno stran Fonda.si

Na Gospodarski zbornici Slovenije so podelili slovenske spletne oskarje, nagrada Netko 2011, za najboljšo poslovno in upravno spletno stran. V razpisanih sedmih kategorijah se je za slovensko prestižno nagrado potegovalo 110 prijavljenih spletnih strani, podjetij, ustanov, skupnosti in posameznikov.
V kategorijo Produkti in blagovne znamke, smo prijavili tudi našo prenovljeno spletno stran www.fonda.si, ki so jo sooblikovali: - grafična zasnova Atelje.Balant – delo Borisa Balanta in Andreje Jež – programska izvedba Neostudio – Lovro Žitnik in Primož Marn.


Nagrado podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije - Združenje za informatiko in telekomunikacije v sodelovanju z Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo - Direktoratom za informacijsko družbo ter Centrom za varnejši internet SAFE-SI. Nagrada se podeljuje podjetjem, ustanovam, uradom, skupnostim ter posameznikom, ki izstopajo s kakovostjo svojih spletnih strani.

V finalu smo v konkurenci s spletnima stranema www. Cockta.eu in www. Kaaita.com osvojili že drugi Netko. Leta 2008 smo prav tako zmagali v kategoriji Predstavitev podjetij s področja industrije, storitev, trgovine in financ.
V imenu ekipe Fonda.si se zahvaljujemo Borisu in Lovru ter njunima agencijama, ter vsem vam, ki ste glasovali v kategoriji Glas ljudstva.
Obenem v imenu podjetja Fonda čestitamo vsem nagrajenim, finalistom in sodelujočim.
In še enkrat več vas želimo povabiti na spletni naslov s prvo spletno ribarnico, kjer si lahko naročite Fonda piranskega brancina.

Več na...
netko.gzs.si/slo

mediji.gzs.si/slo//56033

Foto in besedilo: Gorazd Šinik