Nagradna Igra

IZZIV: Novo ime za ribogojnico Fonda
IŠČEMO IDEJO

Imate idejo za novo ime ribogojnice? Zanjo ponujamo nepozaben izlet ali po želji zmagovalca zabojček brancinov Fonda.


V izjemnem naravnem okolju slovenske Istre, na sredini Piranskega zaliva, v osrčju ribolovnega rezervata in Krajinskega parka Sečoveljske soline družina Fonda ljubiteljem morja, sonca in morske hrane obljublja nepozabno doživetje pristnih okusov sveže in dobre morske ribe. Si želite ogledati morsko kmetijo družine, ki s polno strasti in ljubezni do morja predano in skrbno vzreja Piranskega brancina? Sodelujete v našem izzivu!

Izziv: Ribogojnica ali angleško fish farm je izraz, ki opisuje osnovno dejavnost podjetja Fonda. Turistična dejavnost, kamor sodijo ogledi ribogojnice, pa potrebuje novo ime, ki bi bilo še bolj privlačno za domače in tuje turiste. Vsi, ki imate sveže ideje za novo ime, ki namesto ribogojnice ali fish farm, še vedno odseva našo osnovno dejavnost – ribogojstvo, ste vljudno vabljeni, da oddate svoje predloge in se potegujete za privlačno nagrado. Imate idejo?

Vaše predloge zbiramo do 30. 9. 2015, oddajte jih na tej povezavi ali pošljite na info@fonda.si. Predlog naj vsebuje novo, privlačno mednarodno ime, s katerim lahko ribogojnica Fonda nastopa na turističnem trgu, in kratko utemeljitev. S tem, ko pošljete vaš predlog, se strinjate s pripetimi pravili izziva "IZZIV Fonda Splosni pogoji.docx"

Zmagovalno idejo bomo razglasili sredi oktobra, zmagovalec pa bo prejel nagrado: ogled ribogojnice Fonda 42,00 EUR za dve osebi ali zabojček brancinov Fonda, oboje v vrednosti 42,00 EUR.

Za dodatne informacije o dejavnosti podjetja Fonda obiščite spletno stran www.fonda.si