Novice

Na obisku televizija Fox Life Argentina

Tudi letošnjo pomlad smo že precej na široko odprli vrata naše ribogojnice. Na obisk in ogled ribogojnice je prišlo že nekaj novinarskih ekip, umetniška družina iz Kitajske,  par naših prijateljev blagovne znamke ter nekaj turistov, ki so letošnje praznike preživljali v Portorožu in Piranu ter na sosednji strani Istre.

Med obiskom ekipe Fox Live TV Argentina. Znani voditeljici Nardi Lepes Miranda, katere družinski predniki so iz Dubrovnika, je Irena Fonda predstavila ribogojnico, način dela in povsem svežega Piranskega brancina Fonda. Navdušenje ekipe nad doživetim je bilo veliko. Fotografija: Gorazd Šinik - Nominator 


Da pravkar minule praznike nismo bili polno zasedeni, je poskrbelo muhasto vreme. Kljub vsemu pa smo uspeli spraviti pod streho zanimiv obisk, katerega je posredovala slovenska turistična agencija Spirit – Slovenian Tourist Board. Aleš Fevžer, sicer znan izjemen športni fotograf, je kot vodja in vodič novinarski skupini, na delaveni obisk pripeljal televizijsko ekipo Fox Live Argentina. V Sloveniji pripravljajo tematsko reportažo o kulturi, hrani in vinu, eko turizmu in našemu načinu življenja. Že prvi dan njihovega bivanja v Sloveniji, so obiskali Istro – Piran in Portorož. Prav na priporočilo Turističnega združenja Portorož, so del popoldneva preživeli na našem sončnem čolnu Inti, kjer jim je Irena Fonda predstavila zgodovino delovanja in poslovno usmeritev panoge. Narda Lepes Miranda, voditeljica oddaje, ki jo pripravlja ekipa, je bila med morskim  doživetjem nadvse navdušena. Ob povratku proti naši delavni bazi, je Irena pripravila manjšo kulinarično degustacijo, ki je bil za profesionalno ekipo pravo navdušenje.

Seveda nas navdušuje, da tudi tako postaja naša blagovna znamka sestavni del turistične ponudbe Portoroža in Pirana.

V tem tednu si bodo z Alešem ogledovali še Postojno, del Krasa, Bohinj in Bled, Radence,….

Veselimo se lepšega vremena. V sredo, 7. maja se namreč začenja Internautica 2014.