Arhiv novic

Novi Range Rover Vogue in Fonda

Veliko je majhnih stvari, ki so vredne spoštovanja in le malo je velikih stvari, ki so vredne občudovanja, so zapisali v povabilu na slovensko uradno predstavitev novega, četrtega Range Rover-ja Vogue. Angleški (je v lasti indijske korporacije Tata Group) avto presežkov in zanimive in bogate zgodovine.

Svojo priložnost na predstavitvi je dobila tudi naša družba, Fonda.si - ribogojnica Fonda.


 

 
Fuziji angleško-indijsko-mediteranskih kulinaričnih okusov, ki ga je pripravila odlična ekipa Grand hotela Portorož, je ekipa Fonda pridala še istrsko japonske okuse. Summit Avto, slovenska družba, ki trži Range Rover-je in Jaguarja, je namreč v lasti japonske korporacije Sumito Coproration.
Tokrat smo naši uveljavljeni degustaciji dodali poseben sushi. Piranski brancin je Irena zavila v zelo tanko narezane liste daikon repe, le na kratko pokuhane. Zasnova za krožnik je prispevek kuharskega zvezdnika in našega prijatelja Janeza Bratovža iz restvracije JB. Daikon repo pa sta pomagala narezat, na roke seveda (ne na mašino) kuharja Ernest in Joshi iz nove ljubljanske japonske restavracije Maru.
Da nam je uspelo,ni dvoma. Še tako izbranim okusom povabljenih, je bil naš ribji izbor očitno všečen, saj nam je vsega zmanjkalo, haha. 
Seveda smo se razveselili vsake pohvale, namiga in srečanja z našimi strankami in prijatelji ribogojnice in naše blagovne znamke. 
Vsem novim imetnikom RR Vogua želimo varno vožnjo in veliko srečanj v Istri.
Obema gostiteljema večera, Maji Križmančič iz Life Classa in Martinu Logarju iz Summit Avta, velika hvala za povabilo in sodelavanje!
Na našem omizju smo se razveselili obiska Leje Mlečnik, bivše vinske kraljice Vipavske doline ter njenega brata Klemena iz vinske hiše Mlečnik iz Bukovice pri Vipavi. V družbi pravih ljudi je še vino veliko boljše.
Lep in prijazen večer je bil. In veseli nas, da smo bili del tokratnega družbenega utripa.