Prodajni pogoji

Fonda.si je spletna trgovina, katere lastnik in upravitelj je podjetje FONDA.si d.o.o. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine Fonda.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med lastnikom spletne trgovine in potrošnikom.

Naročanje
Blago je potrebno naročiti najmanj 2 dni pred želenim časom dostave. Pri naročilu je potrebno navesti datum željene dostave in dvourni interval, znotraj katerega Vam lahko na naveden naslov blago dostavimo.

Naročanje poteka preko spletne trgovine 24 ur na dan, vse dni v letu.
Pred naročilom v spletni trgovini se je potrebno registrirati oziroma prijaviti. Ob prijavi v sistem spletne trgovine, obiskovalec Fonda.si pridobi uporabniško ime in geslo, s katerima ob vsakem obisku spletne trgovine dostopa do svojega računa oziroma pridobi pravico do nakupa. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno povezujeta z vnešenimi podatki.
Potrošnik v spletni trgovini izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo. Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral, ter predvideni znesek za plačilo.

Naročanje poteka tudi po telefonu na telefonski številki 051 605 605.
Pokličete nas lahko od ponedeljka do sobote od 8. do 20. ure.

Sprememba, preklic in spremljanje statusa naročila
Kupcu, ki je blago naročil preko spleta, so izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila vselej dostopni v spletni trgovini v področju "O uporabniku". O morebitni spremembi naročila oz. preklica, mora kupec o tem ponudnika obvestiti na e-mail naslov info@fonda.si, kjer mora navesti tudi številko nakupa, ki je omenjena v elektronskem sporočilu o nakupu oziroma na naročilnici.
Ponudnik v obljubljenem roku blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. V omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračanja blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

Za informacije v zvezi z Vašim naročilom in dostavo nas lahko pokličete tudi na telefonsko številko 051 605 605.
Pokličete nas lahko od ponedeljka do sobote od 8. do 20. ure.

Način plačila
Ob naročilu v naši spletni trgovino lahko izbirate med naslednjimi načini plačila:
Fizične osebe lahko plačujejo z gotovino ob dostavi ali preko elektronske banke pred dostavo.
Pravne osebe ali samostojni podjetniki lahko vse informacije o plačevanju dobite na telefonski številki 051 605 605.

Cene in ažurnost podatkov
Vse cene so v EUR ter vključujejo DDV.

Zavezanci za DDV so dolžni ob registraciji navesti tudi svojo davčno številko. Ponudnik skuša čim bolje skrbeti ter zagotavljati ažurnost in pravilnost podatkov, ki so navedeni na spletu. Kljub temu, pa se lastnosti artiklov, dobavni rok in cena spreminjajo, tako obstaja možnost, da ponudnik ne utegne sočasno s spremembo popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, se kupca obvesti o spremembah ter omogoči preklic ali zamenjavo naročenega artikla. V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oziroma ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Varovanje osebnih podatkov
Podjetje FONDA.SI d.o.o., se zavezuje varovati podatke pravnih oseb in osebne podatke fizičnih oseb, ki nam jih posredujete. Da bi skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje osebnih podatkov, ki jih določa Pravilnik o varstvu osebnih podatkov skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Osebne podatke uporabnikom spletne strani www.fonda.si, bomo uporabljali izključno za namene neposrednega trženja in jih v nobenem primeru ne bomo posredovali ali prodali tretjim osebam.

Fotografije v spletni trgovini so simbolične.

FONDA.si d.o.o. si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni te pogoje uporabe, če meni da je to potrebno.